Πολιτική επιστροφών – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

  1. σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της " LOOKING NICE" σας παραδόθηκαν προϊόντα ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
  2. σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα, μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 (δεκατέσσερις) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της "Looking Nice” υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν, ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την παράδοση του προϊόντος.

Η "LOOKINGNICE" οφείλει την αντικατάσταση ή αντίστοιχα την επιστροφή του χρηματικού ποσού, σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος, μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από ευθύνη της εταιρείας. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και το έντυπο επιστροφής.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, τα προς αντικατάσταση-επιστροφή προϊόντα, πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Έντυπο επιστροφής –συμπληρωμένο, Δελτίο παραγγελίας, Απόδειξη λιανικής πώλησης κ.ο.κ).

Σε περίπτωση που δεν έχετε το έντυπο επιστροφής στη διάθεσή σας, μπορείτε να το εκτυπώσετε ΕΔΩ.

Το κόστος των μεταφορικών βαραίνει των πελάτη, εκτός κι αν αφορά σαφή υπαιτιότητα της εταιρείας.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της "Looking nice".

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή, υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

Α) να επικοινωνήσετε με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Β) σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερών, με άλλο ή άλλα, μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα, ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Γ) το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή.

Δ) να σταλεί το έντυπο επιστροφής, συμπληρωμένο

Η LOOKINGNICE θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι :

LOOKING NICE
Υπόψη : Ρίζος Δημήτριος

Μπακατσέλου 17, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ: 54631

Τηλ : 2314020020